Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Politica de returnare

 

 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați Dvs. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de către Dvs., în posesia fizică a produselor / a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de către noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia Dvs., de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa Str. Ițcani, nr. 16, sector 2, București, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Va trebui să suportați costul direct al returnarii produselor. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.