Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

SP II (ECO)

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Masina de cusut TOYOTA ECO15CB
  699,90 lei


  Toyota  ECO 15 CB  – model electromecanic. Mașina execută 15 tipuri de cusături și butonieră semiautomată. Pe lângă cusăturile uzuale mașina execută și cusături decorative pentru tricotaje, surfilare, cusătura ascunsă a tivului. Iluminarea suprafeței de lucru va proteja ochii Dvs de la suprasolicitare. Înlocuirea piciorușului presor se face ușor printr-un procedeu simplu . ..
 • Masina de cusut TOYOTA ECO15CG
  799,90 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Toyota ECO 15 CG – economic, ecologic, ergonomic! O mașină de cusut impecabilă, în special pentru începători. Este extrem de simplă din punct de vedere a operării. Cuprinde întreaga gamă de cusături necesare pentru a confecționa sau repara un articol. Pe tot parcursul procesului de fabricație au fost aplicate tehnologii ecologice, cu emisii reduse de CO2 în atmosferă. ..
 • Masina de cusut TOYOTA ECO15CJ
  699,90 lei


  Toyota ECO 15 CJ Jeans – simplă, eficientă și universală. Cuprinde un șir de caracteristici care îi permit să facă față țesăturilor de orice tip, indiferent de grosime: de la șifon până la jeans. Pe lângă faptul că mașina este durabilă se poate remarca și aspectul său deosebit de simpatic și modern, transformând-o ușor și într-o piesă de împodobire a locuinței Dumneavoastră. • bobinarea mosorelului de la axul principal, • husă de protecție cadou • puterea nominală 85 W În lot su..
 • Masina de cusut TOYOTA ECO17C
  799,90 lei


  Toyota ECO 17 C - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza toate cusaturile utile. 17 programe de cusut pentru diverse necesitati si butoniera in regim semiautomat. Pe langa cusaturile uzuale, masina realizeaza si cusatura elastica pentru materialele gen jerseu. Un ajutor esential va fi infilatorul automat al acului, incorporat pe acest model, care va va scuti de eforturile depuse la introducerea firului in ac si va economisi mult timp pretios. ..
 • Masina de cusut TOYOTA ECO17CJ
  799,90 lei


  Toyota ECO 17 CJ - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza toate cusaturile uzuale: decorativa, de surfilare, ascunsa, satinata, elastica s.a.  Masina va coase cu usurinta cateva straturi de jeans cu ajutorul acului special si a suporutului jeans incluse in set. Taietorul firului, brosura cu sugestii rapide si infilatorul automat al acului - toate incorporate pe acest model - va vor ajuta enorm de mult si vor economisi mult timp pretios. ..
 • Masina de cusut TOYOTA ERGO15D
  760,00 lei


  Toyota ERGO 15 D - o masina de cusut electromecanica cu design modern si ergonomic, ce acopera necesitatile oricarui croitor la nivel casnic. Comoda in utilizare, aceasta masina realizeaza 15 programe de cusut, printre care se regaseste si butoniera in regim semiautomat (piciorus presor special inclus). Latimea si lungimea pasului presetate va va ajuta in selectia mai rapida a cusaturii potrivite, iar masuta detasabila va fi de mare ajutor in cazul prelucrarii articolelor tubulare cum sunt cr..
 • Masina de cusut TOYOTA ERGO17D
  810,00 lei


  Toyota ERGO 17 D - o masina de cusut electromecanica cu design modern si ergonomic, ce acopera necesitatile oricarui croitor la nivel casnic. Comoda in utilizare, aceasta masina realizeaza 17 programe de cusut, printre care se regaseste si butoniera in regim semiautomat (piciorus presor special inclus), cusatura elastica, decorativa, de surfilare. Latimea si lungimea pasului presetate va va ajuta in selectia mai rapida a cusaturii potrivite, iar masuta detasabila va fi de mare ajutor in cazul..
 • Masina de cusut TOYOTA JCB15
  749,90 lei


  TOYOTA JCB15 – model NOU pe piata romaneasca, aspect modern, design ergonomic, pur si simplu ireprosabila ! Un produs ecologic (emisi reduse de CO2 in procesul de fabricatie), o masina de cusut din seria TOYOTA JEANS ce nu va va dezamagi. Simpla in utilizare, dar complexa prin posibilitatile ce le ofera. O bijuterie electrocasnica care arata deosebit atat in timpul lucrului cat si atunci cand nu e folosita (poate fi acoperita cu o husa antipraf ce intra in setul masinii) Concentreaza 15 t..
 • Masina de cusut TOYOTA JEANS17C
  799,90 lei


  Toyota JEANS 17C - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza toate cusaturile uzuale: decorativa, de surfilare, ascunsa, satinata, elastica s.a.  Masina va coase cu usurinta cateva straturi de jeans cu ajutorul acului special si a suportului pentru mai multe straturi de jeans incluse in set. Taietorul firului, brosura cu sugestii rapide si infilatorul automat al acului - toate incorporate pe acest model - va vor ajuta enorm de mult si vor economisi mult timp pretios. ..
 • Masina de cusut TOYOTA JNS17CT
  850,00 lei


  Toyota JNS 17CT - o masina de cusut electromecanica ce realizeaza 17 programe de cusut care includ toate cusaturile utile: decorativa, de surfilare, ascunsa, satinata, elastica s.a. Acest model vine impreuna cu o surpriza placuta si necesara pentru lucrarile de dimensiuni mari - masa de extensie. Aceasta are o suprafata suficienta ( 40cm x 30cm ) pentru a va ajuta sa manevrati mult mai usor atat bumbacul pentru lenjeriile de pat, voalul si draperiile pentru perdele, cat si jeansul pentru pant..
 • Masina de cusut TOYOTA SPB15
  659,90 lei


     Mașina de cusut Toyota SPB 15 este o variantă ideală pentru realizarea operațiunilor de cusut de bază pentru confecționarea și repararea hainelor. Designul acestei mașini va fi deosebit de plăcut în special pentru începători. Pe carcasa mașinii regăsiți broșura de utilizare, mai numit și „sfătuitor”, pe care sunt ilustrate indicațiile de bază privind operarea cu mașina de cusut. Agregatul cuprinde un set standard de operațiuni: cusătură elastică, de tivire, zigzag și de cusături ..