Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de cusut electro-mecanice

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Masina de cusut MINERVA Next141D
  599,90 lei


  Minerva Next141D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 14 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Disc comod pentru schimbarea programelor, amplasat pe partea laterala a masinii. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (de la pedala) va decupla co..
 • Masina de cusut MINERVA Next232D
  699,90 lei


  MINERVA Next232D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 23 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Detine doua discuri de reglare - pentru selectia programelor (si latimea zigzagului) si pentru lungime pas. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (..
 • Masina de cusut MINERVA Next363D
  799,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  MINERVA Next363D - model nou marca MINERVA, adaptata cerintelor mereu in perfectiune - iluminare cu LED, infilator automat al acului, 36 programe din cele mai necesare (de surfilare, ascunsa, decorative, tripla, pentru elastic, butoniera in 4 pasi s.a.). Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului, precum si a presiunii piciorusului presor vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, at..
 • Masina de cusut MINERVA Select15
  649,90 lei


  MINERVA Select15 - MODEL NOU 2017 in domeniul echipamentelor de cusut, capacitate de prelucrare a multor tipuri de materiale. Acesta concentreaza in sine atat elemente clasice cat si moderne. Noutatea placuta o reprezinta insasi designul sau vesel, in nuante aprinse. Iluminarea cu LED va spori vizibilitatea zonei de lucru si va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Realizeaza 12 tipuri de cusaturi, printre care: cea uzuala, de surfilare, ascunsa, cusaturi elastice, decorativ..
 • Masina de cusut MINERVA Select45
  749,90 lei


  MINERVA Select45 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • Masina de cusut MINERVA Select65
  749,90 lei


  MINERVA Select65 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • Masina de cusut MINERVA Smart12
  679,90 lei


  Minerva Smart 12 - o masina de cusut inteligenta - va deveni favorita dvs, pentru ca in cele 12 programe de cusatura le concentreaza pe cele mai importante (drept central/lateral, zigzag normal/pt material elastic, surfilare, cusatura ascunsa, chiar si decorative) si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Iluminarea cu LED va elim..
 • Masina de cusut MINERVA SMART40
  749,90 lei


  Minerva Smart 40 - o masina de cusut inteligenta, cu selectie ideala de programe - 34 cusaturi care include butoniera automata (piciorus presor special inclus), 3 tipuri de surfilare, 3 tipuri de cusatura ascunsa, decorative, zigzag in 3 pasi pentru materiale elastice. Iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea latimii zigzagului va extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat ..
 • Masina de cusut MINERVA Smart60
  999,90 lei


  Minerva Smart 60 - o masina de cusut inteligenta, cu selectie ideala de programre - 34 cusaturi care include 3 tipuri de surfilare, 3 tipuri de cusatura ascunsa, decorative, zigzag in 3 pasi pentru materiale elastice si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Esential pentru acest model este ca include un capac de protectie (husa mar..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC250C
  1.799,90 lei


  Mașina de cusut digitală Minerva MC 250C va deveni ajutorul Dvs de neînlocuit. Mașina execută 8 tipuri de butoniere și 197 tipuri de cusături (operațiuni uzuale, cusături elastice p/u tricotaje, cusături decorative și surfilare, matlasare, festonare, stopare, cusătura ascunsă p/u tiv, etc). Acest model posedă toate funcțiile și dotările necesare, ce vor face procesul de coasere rapid și comod. Mașina este dotată cu un ecran LCD comod cu ajutorul căruia veți putea vizualiza și modifica set..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC350C
  1.899,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva MC 350C - mașină de cusut digitală. Mașina este dotată cu un ecran LCD modern p/u o gestionare și setare operațiuni mai comodă. Pe lângă cusăturile uzuale mașina cu ușurință execută un număr mare de cusături decorative cu elemente de brodare, care pot fi combinate, introducând în memoria mașinii operațiuni separate - astfel se vor crea compoziții proprii. În operațiunile mașinii sunt introduse două blocuri de alfabet și cifre de la 0 la 9 în versiunile de tipar și stil cursiv. Ma..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC90C
  1.649,90 lei


  Mașina de cusut digitală Minerva MC 90C va deveni ajutorul Dvs de neînlocuit. Mașina execută câteva tipuri de butoniere și 90 tipuri de cusături (operațiuni uzuale, cusături elastice pentru tricotaje, cusături decorative, surfilare, matlasare, festonare, stopare, cusătura ascunsă a tivului și altele). Acest model deține toate funcțiile și dotările necesare, care vor face procesul de coasere rapid și comod. Mașina este dotată cu un ecran LCD cu ajutorul căruia veți putea vizualiza și schim..
 • Masina de cusut MINERVA A190
  699,00 lei


  Minerva A190 – o masina de cusut ce combina in sine simplitatea in operare si functionalitatea extinsa la un pret mai mult decat accesibil. Efectueaza 21 programe, printre care si butoniera semiautomata. Printre cusaturi se enumera cele elastice  (dreapta tripla sau zig zag in trei pasi), de surfilare, ascunsa, decorative etc. Programele se comuta usor, iar reglarea lenta a lungimii pasului va contribui la extinderea posibilitatilor si la perfectionarea rezultatelor. Dispozitivul de infi..
 • Masina de cusut MINERVA B21
  699,90 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  MINERVA B21 va fi utila atat incepatorilor cat si celor cu experienta. Este dotata cu suveica verticala. Printre arsenalul sau de operatiuni se regasesc cele mai necesare cusaturi: utile, elastice, surfilare si butoniera in regim automat. Pentru reglaje se utilizeaza doua discuri. De asemenea se poate realiza coaserea utilizand acul dublu. Din dotarile clasice ale masinii fac parte: iluminarea suprafetei de lucru, cutia cu accesorii si platforma manecar. Un supliment excelent al functiilor ma..
 • Masina de cusut MINERVA B29
  749,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva B29 este o masina de cusut comoda si usoara in exploatare. Executa 29 de operatiuni de cusut (cusaturi pentru prelucrare articole de tricotaje, cusaturi de consolidare/ingrosare, multiple cusaturi de finisare si altele). Butoniera este executata in regim automat, de asemenea este posibila operarea cu acul dublu. Acest model este dotat cu infilator automat, coasere in sens invers, platforma - manecar, totodata face posibila inlocuirea rapida a picioruselor. ..