Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Minerva

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC120
  1.749,90 lei


  MINERVA MC 120 - o masina de cusut digitala cu ecran LCD, care este un ajutor de neinlocuit pentru selectarea programelor si reglaje. Masina este dotata cu toate operatiunile necesare, care sunt 110 la numar: cusaturi uzuale, mai multe tipuri de butoniera si o gama larga de cusaturi decorative. La toate cusaturile se regleaza lungimea si latimea pasului. Masina are incorporat infilatorul ac automat, precum si taietor pentru ata. Ofera posibilitatea de decuplare a transportorului pentru a coas..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC197
  1.799,90 lei


  Minerva MC197 - model nou marca Minerva ! O masina de cusut digitala dotata cu ecran LCD si butoane pe panoul frontal pentru setari rapide si facile. Realizeaza 207 modele de cusaturi printre care se enumera 7 tipuri de butoniera in regim automat, cusaturi cu elemente de broderie, precum si literele alfabetului sau cifrele. Datorita butoanelor de pe panoul frontal, masina poate fi folosita si fara pedala electrica. Capacitatea de memorare va permite sa combinati mai multe tipuri de cusaturi /..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC250C
  1.799,90 lei


  Mașina de cusut digitală Minerva MC 250C va deveni ajutorul Dvs de neînlocuit. Mașina execută 8 tipuri de butoniere și 197 tipuri de cusături (operațiuni uzuale, cusături elastice p/u tricotaje, cusături decorative și surfilare, matlasare, festonare, stopare, cusătura ascunsă p/u tiv, etc). Acest model posedă toate funcțiile și dotările necesare, ce vor face procesul de coasere rapid și comod. Mașina este dotată cu un ecran LCD comod cu ajutorul căruia veți putea vizualiza și modifica set..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC350C
  1.899,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva MC 350C - mașină de cusut digitală. Mașina este dotată cu un ecran LCD modern p/u o gestionare și setare operațiuni mai comodă. Pe lângă cusăturile uzuale mașina cu ușurință execută un număr mare de cusături decorative cu elemente de brodare, care pot fi combinate, introducând în memoria mașinii operațiuni separate - astfel se vor crea compoziții proprii. În operațiunile mașinii sunt introduse două blocuri de alfabet și cifre de la 0 la 9 în versiunile de tipar și stil cursiv. Ma..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC370C
  2.199,90 lei


  Minerva MC370C - model NOU marca Minerva. O masina de cusut digitala dotata cu ecran LCD si butoane pe panoul frontal pentru setari rapide si facile. Aspectul esential al acestui model il reprezinta dispozitivul pentru surfilare incorporat - printr-o simpla apasare suprafata de lucru va fi dotata cu un taietor automat al materialului, iar printr-un click - va fi inlocuit piciorusul presor - acestea impreuna vor contribui la realizarea unei surfilari precise si rapide. Datorita butoanelor, mas..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC40
  1.449,90 lei


  Masina de cusut MINERVA MC 40 are in arsenalul sau o varietate mare de cusaturi : uzuale, decorative, de surfilare, broderie etc. Masina este dotata cu un dispozitiv pentru suveica orizontal, proceseaza diverse tipuri de material, butoniera poate fi realizata in regim automat, ofera posibilitatea de a coase cu acul dublu. Aceasta masina de cusut dispune de diverse functii precum: trecerea automata pe coasere in gol in momentul bobinarii mosorelului, functia revers (coasere in sens invers..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC400
  1.949,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
    Minerva MC 400 MINERVA MC 400 este o masina de cusut digitala care poseda un ecran LCD foarte comod pentru reglajele si setarile dorite. Pe langa cusaturile uzuale, aceasta masina de cusut va realiza foarte usor o multitudine de cusaturi decorative cu elemente de broderie. Cusaturile pot fi combinate introducand in memoria masinii operatii separate; astfel veti avea posibilitatea sa realizati modele proprii personalizate. In operatiile masinii sunt incluse alfabetul si cif..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC60C
  1.599,90 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Minerva MC 60C mașină de cusut modernă digitală. Această mașină îmbină simplitatea cu multifuncționalitatea. În arsenalul modelului dat există 60 de programe – acestea reprezintă cusături uzuale și decorative. Toate operațiunile se reglează lin atât pe lungimea pasului cât și pe lățimea pasului de cusătură. De asemenea printre funcțiile mașinii se regăsesc - reglajul lin al vitezei de coasere (există un reglaj pe panoul frontal și pedală electrică), înfilător automat și tăietor automa..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC80
  1.699,90 lei


    MINERVA MC80 - o masina de cusut digitala cu ecran LCD, care va va ajuta la selectia cusaturilor si reglarea acestora. Masina realizeaza 80 tipuri de cusaturi; pe langa cele mai uzuale se regasesc si cateva tipuri de butoniera in regim automat, precum si o gama larga de cusaturi decorative. Toate tipurile de cusaturi au pas si latime reglabile. Pentru o selectie mai rapida a operatiei, pe langa alegerea obisnuita a cusaturii, pe carcasa masinii se regasesc si butoane de se..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC8300
  2.499,90 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  MINERVA MC 8300 - o masina de cusut digitala moderna. Va va permite nu doar sa va bucurati de o cusatura calitativa , ci si sa va afirmati ca artist! Acest lucru se datoreaza gamei largi de cusaturi decorative de care dispune, functiei de brodat, precum si catorva tipuri de simboluri si alfabet. 536 operatii de cusatura e tot ce aveti nevoie pentru a realiza ideile de designer !   Cateva functii:   - 176 cusaturi diverse + 4 tipuri de alfabet   - ecran LCD cu iluminar..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC90C
  1.649,90 lei


  Mașina de cusut digitală Minerva MC 90C va deveni ajutorul Dvs de neînlocuit. Mașina execută câteva tipuri de butoniere și 90 tipuri de cusături (operațiuni uzuale, cusături elastice pentru tricotaje, cusături decorative, surfilare, matlasare, festonare, stopare, cusătura ascunsă a tivului și altele). Acest model deține toate funcțiile și dotările necesare, care vor face procesul de coasere rapid și comod. Mașina este dotată cu un ecran LCD cu ajutorul căruia veți putea vizualiza și schim..