Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de cusut casnice

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Masina de cusut MINERVA Bluehorizon
  659,90 lei


  Minerva Bluehorizon - PREMIERA 2017 - o masina de cusut pe cat de simpla, pe atat de complexa prin posibilitatile ce le ofera. 16 programe presetate (surfilare, cusatura ascunsa, zigzag in 3 pasi pt elastic, semiluna decorativa, butoniera in 4 pasi-piciorus special inclus) disc frontal comod de selectie a cusaturilor, taietor fir incorporat, bobinator automat. Mecanismul de infilare a acului, montat pe acest model, va economisi mult timp si va va scuti de efortul necesar la introducerea firul..
 • Masina de cusut MINERVA Next141D
  599,90 lei


  Minerva Next141D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 14 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Disc comod pentru schimbarea programelor, amplasat pe partea laterala a masinii. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (de la pedala) va decupla co..
 • Masina de cusut MINERVA Next232D
  699,90 lei


  MINERVA Next232D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 23 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Detine doua discuri de reglare - pentru selectia programelor (si latimea zigzagului) si pentru lungime pas. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (..
 • Masina de cusut MINERVA Next363D
  799,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  MINERVA Next363D - model nou marca MINERVA, adaptata cerintelor mereu in perfectiune - iluminare cu LED, infilator automat al acului, 36 programe din cele mai necesare (de surfilare, ascunsa, decorative, tripla, pentru elastic, butoniera in 4 pasi s.a.). Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului, precum si a presiunii piciorusului presor vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, at..
 • Masina de cusut MINERVA Select15
  649,90 lei


  MINERVA Select15 - MODEL NOU 2017 in domeniul echipamentelor de cusut, capacitate de prelucrare a multor tipuri de materiale. Acesta concentreaza in sine atat elemente clasice cat si moderne. Noutatea placuta o reprezinta insasi designul sau vesel, in nuante aprinse. Iluminarea cu LED va spori vizibilitatea zonei de lucru si va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Realizeaza 12 tipuri de cusaturi, printre care: cea uzuala, de surfilare, ascunsa, cusaturi elastice, decorativ..
 • Masina de cusut MINERVA Select45
  749,90 lei


  MINERVA Select45 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • Masina de cusut MINERVA Select65
  749,90 lei


  MINERVA Select65 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • Masina de cusut MINERVA Smart12
  679,90 lei


  Minerva Smart 12 - o masina de cusut inteligenta - va deveni favorita dvs, pentru ca in cele 12 programe de cusatura le concentreaza pe cele mai importante (drept central/lateral, zigzag normal/pt material elastic, surfilare, cusatura ascunsa, chiar si decorative) si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Iluminarea cu LED va elim..
 • Masina de cusut MINERVA Smart60
  999,90 lei


  Minerva Smart 60 - o masina de cusut inteligenta, cu selectie ideala de programre - 34 cusaturi care include 3 tipuri de surfilare, 3 tipuri de cusatura ascunsa, decorative, zigzag in 3 pasi pentru materiale elastice si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Esential pentru acest model este ca include un capac de protectie (husa mar..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC120
  1.749,90 lei


  MINERVA MC 120 - o masina de cusut digitala cu ecran LCD, care este un ajutor de neinlocuit pentru selectarea programelor si reglaje. Masina este dotata cu toate operatiunile necesare, care sunt 110 la numar: cusaturi uzuale, mai multe tipuri de butoniera si o gama larga de cusaturi decorative. La toate cusaturile se regleaza lungimea si latimea pasului. Masina are incorporat infilatorul ac automat, precum si taietor pentru ata. Ofera posibilitatea de decuplare a transportorului pentru a coas..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC197
  1.799,90 lei


  Minerva MC197 - model nou marca Minerva ! O masina de cusut digitala dotata cu ecran LCD si butoane pe panoul frontal pentru setari rapide si facile. Realizeaza 207 modele de cusaturi printre care se enumera 7 tipuri de butoniera in regim automat, cusaturi cu elemente de broderie, precum si literele alfabetului sau cifrele. Datorita butoanelor de pe panoul frontal, masina poate fi folosita si fara pedala electrica. Capacitatea de memorare va permite sa combinati mai multe tipuri de cusaturi /..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC250C
  1.799,90 lei


  Mașina de cusut digitală Minerva MC 250C va deveni ajutorul Dvs de neînlocuit. Mașina execută 8 tipuri de butoniere și 197 tipuri de cusături (operațiuni uzuale, cusături elastice p/u tricotaje, cusături decorative și surfilare, matlasare, festonare, stopare, cusătura ascunsă p/u tiv, etc). Acest model posedă toate funcțiile și dotările necesare, ce vor face procesul de coasere rapid și comod. Mașina este dotată cu un ecran LCD comod cu ajutorul căruia veți putea vizualiza și modifica set..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC350C
  1.899,90 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva MC 350C - mașină de cusut digitală. Mașina este dotată cu un ecran LCD modern p/u o gestionare și setare operațiuni mai comodă. Pe lângă cusăturile uzuale mașina cu ușurință execută un număr mare de cusături decorative cu elemente de brodare, care pot fi combinate, introducând în memoria mașinii operațiuni separate - astfel se vor crea compoziții proprii. În operațiunile mașinii sunt introduse două blocuri de alfabet și cifre de la 0 la 9 în versiunile de tipar și stil cursiv. Ma..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC370C
  2.199,90 lei


  Minerva MC370C - model NOU marca Minerva. O masina de cusut digitala dotata cu ecran LCD si butoane pe panoul frontal pentru setari rapide si facile. Aspectul esential al acestui model il reprezinta dispozitivul pentru surfilare incorporat - printr-o simpla apasare suprafata de lucru va fi dotata cu un taietor automat al materialului, iar printr-un click - va fi inlocuit piciorusul presor - acestea impreuna vor contribui la realizarea unei surfilari precise si rapide. Datorita butoanelor, mas..
 • Masina de cusut digitala MINERVA MC40
  1.449,90 lei


  Masina de cusut MINERVA MC 40 are in arsenalul sau o varietate mare de cusaturi : uzuale, decorative, de surfilare, broderie etc. Masina este dotata cu un dispozitiv pentru suveica orizontal, proceseaza diverse tipuri de material, butoniera poate fi realizata in regim automat, ofera posibilitatea de a coase cu acul dublu. Aceasta masina de cusut dispune de diverse functii precum: trecerea automata pe coasere in gol in momentul bobinarii mosorelului, functia revers (coasere in sens invers..