Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de cusut casnice

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Minerva Bluehorizon
  665,00 lei


  Minerva Bluehorizon - PREMIERA 2017 - o masina de cusut pe cat de simpla, pe atat de complexa prin posibilitatile ce le ofera. 16 programe presetate (surfilare, cusatura ascunsa, zigzag in 3 pasi pt elastic, semiluna decorativa, butoniera in 4 pasi-piciorus special inclus) disc frontal comod de selectie a cusaturilor, taietor fir incorporat, bobinator automat. Mecanismul de infilare a acului, montat pe acest model, va economisi mult timp si va va scuti de efortul necesar la introducerea firul..
 • MINERVA Next141D
  600,00 lei


  Minerva Next141D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 14 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Disc comod pentru schimbarea programelor, amplasat pe partea laterala a masinii. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (de la pedala) va decupla co..
 • MINERVA Next232D
  680,00 lei


  MINERVA Next232D - o masina de cusut multifunctionala, electromecanica. Aspect placut, design modern, dimensiuni si greutate potrivite pentru utilizare atat in mediu casnic, cat si intr-un atelier de serie mica. 23 programe care pot fi aplicate practic pe orice tip de material. Detine doua discuri de reglare - pentru selectia programelor (si latimea zigzagului) si pentru lungime pas. Viteza maxima de coasere este de 850 rpm. Poseda suveica clasica verticala, metalica. Bobinarea automata (..
 • MINERVA Next363D
  760,00 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  MINERVA Next363D - model nou marca MINERVA, adaptata cerintelor mereu in perfectiune - iluminare cu LED, infilator automat al acului, 36 programe din cele mai necesare (de surfilare, ascunsa, decorative, tripla, pentru elastic, butoniera in 4 pasi s.a.). Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului, precum si a presiunii piciorusului presor vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, at..
 • MINERVA Select15
  645,00 lei


  MINERVA Select15 - MODEL NOU 2017 in domeniul echipamentelor de cusut, capacitate de prelucrare a multor tipuri de materiale. Acesta concentreaza in sine atat elemente clasice cat si moderne. Noutatea placuta o reprezinta insasi designul sau vesel, in nuante aprinse. Iluminarea cu LED va spori vizibilitatea zonei de lucru si va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Realizeaza 12 tipuri de cusaturi, printre care: cea uzuala, de surfilare, ascunsa, cusaturi elastice, decorativ..
 • MINERVA Select45
  675,00 lei


  MINERVA Select45 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • MINERVA Select65
  745,00 lei


  MINERVA Select65 - o masina de cusut ce cucereste din prima cu designul sau extrem de vesel ! Un model NOU marca Minerva, adaptat cerintelor mereu in perfectiune - iluminarea cu LED va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec. Reglarea lungimii pasului si a latimii zigzagului vor extinde posibilitatile de utilizare a acestei masini de cusut, iar folosirea acului dublu va dubla cusaturile atat drepte, cat si zigzag, atat pt tivul indoit, cat si pentru programele decorative, contribuind l..
 • MINERVA Smart 12
  680,00 lei


  Minerva Smart 12 - o masina de cusut inteligenta - va deveni favorita dvs, pentru ca in cele 12 programe de cusatura le concentreaza pe cele mai importante (drept central/lateral, zigzag normal/pt material elastic, surfilare, cusatura ascunsa, chiar si decorative) si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Iluminarea cu LED va elim..
 • MINERVA Smart 60
  765,00 lei


  Minerva Smart 60 - o masina de cusut inteligenta, cu selectie ideala de programre - 34 cusaturi care include 3 tipuri de surfilare, 3 tipuri de cusatura ascunsa, decorative, zigzag in 3 pasi pentru materiale elastice si cel mai important - butoniera automata -  economie de timp si un proces placut de realizare a articolelor vestimentare sau decorative ce implica butoniere. Piciorusul presor special este inclus. Esential pentru acest model este ca include un capac de protectie (husa mar..
 • MINERVA M10B
  600,00 lei


  Masina de cusut Minerva M10B executa 13 tipuri de cusaturi: operatiuni utile, cusatura elastica pentru materiale tricotate, cusaturi decorative si de surfilare, matlasare si carpire, tiv ascuns. Este prevazuta iluminarea suprafetei de lucru. Toate operatiunile pe masina se comuta foarte simplu. Masina se va potrivi perfect atat pentru procesarea materialelor subtiri (fine), cat si pentru cele groase (dense). ..
 • MINERVA M20B
  620,00 lei


  Minerva M20B executa 10 tipuri de cusaturi: operatiuni utile, cusatura elastica pentru materiale tricotate, cusaturi decorative si de surfilare, matlasare si carpire, tiv ascuns. Este prevazuta iluminarea suprafetei de lucru. Toate operatiunile pe masina se comuta foarte simplu. Masina se va potrivi perfect atat pentru procesarea materialelor subtiri (fine), cat si pentru cele dense (groase). Importanta este si reglarea lungimii si a latimii pasului incluse pe acest model. ..
 • MINERVA Max10M
  590,00 lei


  Minerva Max10M - o masina de cusut electromecanica extrem de comoda datorita dimensiunilor mai mici, precum si a greutatii reduse. Realizeaza 10 programe, printre care se enumera butoniera in regim semiautomat, zigzagul in trei pasi pentru materiale elastice, cusatura decorativa semiluna. Lungimea si latimea pasului sunt presetate astfel incat sa nu se piarda prea mult timp cu reglajele. Foarte binevenita pentru acest model este iluminarea cu LED, care pe de o parte va scuteste de efortul spo..
 • MINERVA Max20M
  600,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Minerva Max20M - o masina de cusut extrem de eleganta cu un design feminin, de care nu te mai poti desparti. Realizeaza 13 programe, printre care se enumera butoniera in regim semiautomat, zigzagul in trei pasi pentru materiale elastice, surfilarea, cusatura ascunsa, cusaturi decorative. Sertarul detasabil ajuta atat la prelucrarea articolelor tubulare, cat si la pastrarea accesoriilor pentru o organizare eficienta. Foarte binevenita pentru acest model este iluminarea cu LED, care pe de o par..
 • MINERVA A190
  665,00 lei


  Minerva A190 – o masina de cusut ce combina in sine simplitatea in operare si functionalitatea extinsa la un pret mai mult decat accesibil. Efectueaza 21 programe, printre care si butoniera semiautomata. Printre cusaturi se enumera cele elastice  (dreapta tripla sau zig zag in trei pasi), de surfilare, ascunsa, decorative etc. Programele se comuta usor, iar reglarea lenta a lungimii pasului va contribui la extinderea posibilitatilor si la perfectionarea rezultatelor. Dispozitivul de infi..
 • MINERVA B21
  700,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  MINERVA B21 va fi utila atat incepatorilor cat si celor cu experienta. Este dotata cu suveica verticala. Printre arsenalul sau de operatiuni se regasesc cele mai necesare cusaturi: utile, elastice, surfilare si butoniera in regim automat. Pentru reglaje se utilizeaza doua discuri. De asemenea se poate realiza coaserea utilizand acul dublu. Din dotarile clasice ale masinii fac parte: iluminarea suprafetei de lucru, cutia cu accesorii si platforma manecar. Un supliment excelent al functiilor ma..