Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de surfilat, triplok, overlock

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Masina de surfilat MINERVA M2020
  1.399,90 lei


  Minerva M2020 este un overlock practic, comod si usor in utilizare, coase cu o viteza maxima de 1300 impunsaturi/min, cu 4/3/2 fire, cu alimentare diferentiala a materialului, infilatorul maiezei inferioare este automat, ofera posibilitatea de a regla lungimea si latimea pasului. ELEMENTE  SPECIALE: - Reglare usoara a tensiunii firelor - Infilator automat maieza inferioara - Transportor diferential - Cutie pentru pastrarea accesoriilor - Reglare latime si lungime..
 • Masina de surfilat MINERVA M740DS
  1.349,90 lei


  Overlock MINERVA M 740 DS - un overlock ce coase cu 3 sau 4 fire, functie de surjet (tiv indoit inust) inclusa, cu alimentare diferentiala a materialului functie de elasticitatea si/sau grosimea acestuia. Aceasta este o completare perfecta pentru masina dvs de cusut, cu ajutorul careia veti putea prelucra la nivel profesinal articolele textile. Proceseaza cu usurinta atat voal, jerseu elastic cat si materiale dure cum este jeansul.   - Bec iluminare   - Pedala electrica &n..
 • Masina de surfilat Minerva Overlock M2050
  1.749,90 lei


  MINERVA M 2050 - se foloseste pentru prelucrarea marginilor materialului cu taiere in prealabil. Este potrivita pentru mai multe tipuri de material. Datorita platformei detasabile veti putea procesa lucrari tubulare fara probleme. Exista posibilitatea de a decupla taietorul. Datorita alimentarii diferentiale cu material, veti putea sa-l intindeti si/sau aduna la loc. Latimea materialului de eliminat este si ea reglabila. Suprafata de lucru extinsa va va permite sa coaseti lucrari mari, iar il..
 • Masina de surfilat MINERVA Overlock M640DS
  1.299,90 lei


  Overlock MINERVA M 640 DS - un overlock ce coase cu 3 sau 4 fire cu alimentare diferentiala a materialului. Aceasta este o completare perfecta pentru masina dvs de cusut, cu ajutorul careia veti putea prelucra la nivel profesional articolele textile. Prelucreaza cu usurinta atat voal, jerseu elastic cat si materiale dure cum este jeansul.   - Bec iluminare   - Pedala electrica   - Sertar incorporat pentru pastrarea accesoriilor   - Compartiment pentru restu..
 • Masina de surfilat TOYOTA SL3335
  1.549,90 lei


  Toyota SL3335 - simplu în utilizare, acest overlock minunat va efectua 1.500 de împunsături într-un minut, cu o lungime de pas reglabil între 1 și 5 mm şi lăţime între 4 şi 6 mm. Are un sistem de înfilare a firelor simplificat, codificat cromatic pe carcasa, aşa încât acest procedeu să nu fie o povară . Are incorporata functia de surjet - printr-un simplu click, fara a schimba placuta acului, veti putea realiza tivul indoit ingust fara a depune mari eforturi. Folosindu-Vă de capacitatea surfi..
 • Masina de surfilat TOYOTA SLR4D
  1.499,90 lei


  Toyota SLR4D - simplu în utilizare, acest overlock minunat va efectua 1.500 de împunsături într-un minut, cu o lungime de pas reglabil între 1 și 5 mm şi lăţime între 4 şi 6 mm. Are un sistem de înfilare a firelor simplificat, codificat cromatic pe carcasa, aşa încât acest procedeu să nu fie o povară . Folosindu-Vă de capacitatea surfilării cu 1 sau 2 ace, respectiv 3 sau 4 fire, veți deține controlul total asupra articolelor prelucrate. Alimentarea diferențială precum şi reglarea presiunii p..