Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de acoperire, flatlock, uberdeck

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Flatlock MINERVA M3040 (cusatura de acoperire)
  1.490,00 lei


  MINERVA M3040 - o masina pentru cusatura de acoperire ce va permite sa realizati un potential artistic infinit si il va transforma in realitate. Reglajele sunt realizate in baza perceptiei umane intuitive. Caracteristicile esentiale ale acestei masini au standardele unei masini industriale, ceea ce ofera mare incredere pentru o masina de uz casnic. Tipuri de cusaturi : - Cusaturi de acoperire - 4 tipuri de cusaturi de acoperire profesionale, care sunt folosite pentru materialele elas..
 • Masina de acoperire MINERVA M2000C (tip uber)
  1.860,00 lei


  Minerva M2000C - o masina pentru cusatura de acoperire ce coase cu 1,2 sau 3 ace, respectiv 2,3 sau 4 fire. Model nou 2015 ! Este prevazuta pentru prelucrarea materialelor elastice. Minerva M2000C realizeaza 4 tipuri de cusaturi de acoperire: - cusatura tip lant cu 1 ac si 2 fire, - cusatura lata de acoperire cu 2 ace si 3 fire (2.8 mm), - cusatura ingusta de acoperire cu 2 ace si 3 fire (5.6 mm), - cusatura de acoperire cu 3 ace si 4 fire (5.6 mm). Elementul nou pentru aces..
 • Masuta de extensie pentru masinile de surfilat/acoperit
  250,00 lei


  Masuta de extensie pentru masinile de surfilat sau de acoperire Minerva Aceasta masuta ofera o extindere a zonei de cusut pentru a coase mai confortabil. In cazul materialelor groase, grele sau cele foarte usoare, care aluneca (de ex. matasea), acest accesoriu devine indispensabil; el  contribuie la o ghidare mai comoda si respectiv o alimentare mai corecta cu material in procesul coaserii. Include un accesoriu special pentru fixare si coasere circulara. Dimensiuni:..