Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini combinate, coverlock

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Coverlock MINERVA M5000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.695,00 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva M5000CL - o masina ce combina posibilitatile overlock-ului (de surfilare) cu cele ale coverstitch-ului (de acoperire). La aceasta masina poate fi achizitionata suplimentar si masuta de extensie  pentru o suprafata mai mare de lucru precum si picioruse presoare pentru a extinde posibilitatile de surfilare. Elementul definitoriu al acestui model il reprezinta manecarul care permite prelucrarea articolelor mai dificile cum sunt manecile, cracii si alte lucrari cu forma cilin..
 • Coverlock MINERVA M3000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.235,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Minerva  M3000 CL -  coverlock ce coase cu 1/2/3 ace, 2/3/4/5 fire, cu cusatura de acoperire si infilator maieza inferioara automat. Este o combinatie intre un overlock (de surfilare) si un flatlock (de acoperire). Va va ajuta sa transformati in realitate o multime de idei de designer vestimentar. Reglajele sunt realizate in baza perceptiei umane intuitive. Caracteristile esentiale ale acestei masini au standardele unei masini industriale, ceea ce ofera mare incredere pentru o ..
 • Masuta de extensie pentru masinile de surfilat/acoperit
  250,00 lei


  Masuta de extensie pentru masinile de surfilat sau de acoperire Minerva Aceasta masuta ofera o extindere a zonei de cusut pentru a coase mai confortabil. In cazul materialelor groase, grele sau cele foarte usoare, care aluneca (de ex. matasea), acest accesoriu devine indispensabil; el  contribuie la o ghidare mai comoda si respectiv o alimentare mai corecta cu material in procesul coaserii. Include un accesoriu special pentru fixare si coasere circulara. Dimensiuni:..