Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini combinate, coverlock

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Coverlock MINERVA M5000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.695,00 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva M5000CL - o masina ce combina posibilitatile overlockului (de surfilare) cu cele ale flatlockului (de acoperire). Model nou din 2015 !   Elementul definitoriu al acestui model il reprezinta manecarul care permite prelucrarea articolelor mai dificile cum sunt manecile, cracii si alte lucrari cu forma cilindrica. Un aspect diferential este si iluminarea cu LED , care asigura pana la 10 000 ore de lucru cu masina fara a fi schimbat. Suprafata de lucru extinsa ..
 • Coverlock MINERVA M3000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.235,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Minerva  M3000 CL -  coverlock ce coase cu 1/2/3 ace, 2/3/4/5 fire, cu cusatura de acoperire si infilator maieza inferioara automat. Este o combinatie intre un overlock (de surfilare) si un flatlock (de acoperire). Va va ajuta sa transformati in realitate o multime de idei de designer vestimentar. Reglajele sunt realizate in baza perceptiei umane intuitive. Caracteristile esentiale ale acestei masini au standardele unei masini industriale, ceea ce ofera mare incredere pentru o ..
 • Masuta de extensie pentru masinile de surfilat/acoperit
  250,00 lei 210,00 lei


  Masuta de extensie pentru masinile de surfilat sau de acoperire Minerva Aceasta masuta ofera o extindere a zonei de cusut pentru a coase mai confortabil. In cazul materialelor groase, grele sau cele foarte usoare, care aluneca (de ex. matasea), acest accesoriu devine indispensabil; el  contribuie la o ghidare mai comoda si respectiv o alimentare mai corecta cu material in procesul coaserii. Include un accesoriu special pentru fixare si coasere circulara. Dimensiuni:..