Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Masini de surfilat, de acoperire, combinate

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Coverlock MINERVA M5000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.695,00 lei


  Bazat pe 1 recenzii.
  Minerva M5000CL - o masina ce combina posibilitatile overlock-ului (de surfilare) cu cele ale coverstitch-ului (de acoperire). La aceasta masina poate fi achizitionata suplimentar si masuta de extensie  pentru o suprafata mai mare de lucru precum si picioruse presoare pentru a extinde posibilitatile de surfilare. Elementul definitoriu al acestui model il reprezinta manecarul care permite prelucrarea articolelor mai dificile cum sunt manecile, cracii si alte lucrari cu forma cilin..
 • Coverlock MINERVA M3000CL (cusatura de acoperire si surfilare)
  2.235,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Minerva  M3000 CL -  coverlock ce coase cu 1/2/3 ace, 2/3/4/5 fire, cu cusatura de acoperire si infilator maieza inferioara automat. Este o combinatie intre un overlock (de surfilare) si un flatlock (de acoperire). Va va ajuta sa transformati in realitate o multime de idei de designer vestimentar. Reglajele sunt realizate in baza perceptiei umane intuitive. Caracteristile esentiale ale acestei masini au standardele unei masini industriale, ceea ce ofera mare incredere pentru o ..
 • Flatlock MINERVA M3040 (cusatura de acoperire)
  1.490,00 lei


  MINERVA M3040 - o masina pentru cusatura de acoperire ce va permite sa realizati un potential artistic infinit si il va transforma in realitate. Reglajele sunt realizate in baza perceptiei umane intuitive. Caracteristicile esentiale ale acestei masini au standardele unei masini industriale, ceea ce ofera mare incredere pentru o masina de uz casnic. Tipuri de cusaturi : - Cusaturi de acoperire - 4 tipuri de cusaturi de acoperire profesionale, care sunt folosite pentru materialele elas..
 • Masina de acoperire MINERVA M2000C (tip uber)
  1.860,00 lei


  Minerva M2000C - o masina pentru cusatura de acoperire ce coase cu 1,2 sau 3 ace, respectiv 2,3 sau 4 fire. Model nou 2015 ! Este prevazuta pentru prelucrarea materialelor elastice. Minerva M2000C realizeaza 4 tipuri de cusaturi de acoperire: - cusatura tip lant cu 1 ac si 2 fire, - cusatura lata de acoperire cu 2 ace si 3 fire (2.8 mm), - cusatura ingusta de acoperire cu 2 ace si 3 fire (5.6 mm), - cusatura de acoperire cu 3 ace si 4 fire (5.6 mm). Elementul nou pentru aces..
 • Masuta de extensie pentru masinile de surfilat/acoperit
  250,00 lei


  Masuta de extensie pentru masinile de surfilat sau de acoperire Minerva Aceasta masuta ofera o extindere a zonei de cusut pentru a coase mai confortabil. In cazul materialelor groase, grele sau cele foarte usoare, care aluneca (de ex. matasea), acest accesoriu devine indispensabil; el  contribuie la o ghidare mai comoda si respectiv o alimentare mai corecta cu material in procesul coaserii. Include un accesoriu special pentru fixare si coasere circulara. Dimensiuni:..
 • Overlock MINERVA M2020
  1.380,00 lei


  Minerva M2020 este un overlock practic, comod si usor in utilizare, coase cu o viteza maxima de 1300 impunsaturi/min, cu 4/3/2 fire, cu alimentare diferentiala a materialului, infilatorul maiezei inferioare este automat, ofera posibilitatea de a regla lungimea si latimea pasului. ELEMENTE  SPECIALE: - Reglare usoara a tensiunii firelor - Infilator automat maieza inferioara - Transportor diferential - Cutie pentru pastrarea accesoriilor - Reglare latime si lungime..
 • Overlock MINERVA M2050
  1.750,00 lei


  MINERVA M 2050 - se foloseste pentru prelucrarea marginilor materialului cu taiere in prealabil. Este potrivita pentru mai multe tipuri de material. Datorita platformei detasabile veti putea procesa lucrari tubulare fara probleme. Exista posibilitatea de a decupla taietorul. Datorita alimentarii diferentiale cu material, veti putea sa-l intindeti si/sau aduna la loc. Latimea materialului de eliminat este si ea reglabila. Suprafata de lucru extinsa va va permite sa coaseti lucrari mari, iar il..
 • Overlock MINERVA M640DS
  1.220,00 lei


  Overlock MINERVA M 640 DS - un overlock ce coase cu 3 sau 4 fire cu alimentare diferentiala a materialului. Aceasta este o completare perfecta pentru masina dvs de cusut, cu ajutorul careia veti putea prelucra la nivel profesional articolele textile. Prelucreaza cu usurinta atat voal, jerseu elastic cat si materiale dure cum este jeansul.   - Bec iluminare   - Pedala electrica   - Sertar incorporat pentru pastrarea accesoriilor   - Compartiment pentru restu..
 • Overlock MINERVA M740DS
  1.270,00 lei


  Overlock MINERVA M 740 DS - un overlock ce coase cu 3 sau 4 fire, functie de surjet (tiv indoit inust) inclusa, cu alimentare diferentiala a materialului functie de elasticitatea si/sau grosimea acestuia. Aceasta este o completare perfecta pentru masina dvs de cusut, cu ajutorul careia veti putea prelucra la nivel profesinal articolele textile. Proceseaza cu usurinta atat voal, jerseu elastic cat si materiale dure cum este jeansul.   - Bec iluminare   - Pedala electrica &n..
 • Overlock TOYOTA SL3335
  1.520,00 lei


  Toyota SL3335 - simplu în utilizare, acest overlock minunat va efectua 1.500 de împunsături într-un minut, cu o lungime de pas reglabil între 1 și 5 mm şi lăţime între 4 şi 6 mm. Are un sistem de înfilare a firelor simplificat, codificat cromatic pe carcasa, aşa încât acest procedeu să nu fie o povară . Are incorporata functia de surjet - printr-un simplu click, fara a schimba placuta acului, veti putea realiza tivul indoit ingust fara a depune mari eforturi. Folosindu-Vă de capacitatea surfi..
 • Overlock TOYOTA SLR4D
  1.490,00 lei 1.199,00 lei


  Toyota SLR4D - simplu în utilizare, acest overlock minunat va efectua 1.500 de împunsături într-un minut, cu o lungime de pas reglabil între 1 și 5 mm şi lăţime între 4 şi 6 mm. Are un sistem de înfilare a firelor simplificat, codificat cromatic pe carcasa, aşa încât acest procedeu să nu fie o povară . Folosindu-Vă de capacitatea surfilării cu 1 sau 2 ace, respectiv 3 sau 4 fire, veți deține controlul total asupra articolelor prelucrate. Alimentarea diferențială precum şi reglarea presiunii p..