Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Garanție

Garantie comerciala
Garanția comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In perioada termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG № 449/2003, Art.11, al. 2. Perioada de timp stabilita de remediere nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG № 21/1992 vanzatorul este obligat sa furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Condiții de garanție:
Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC FEYA SERVICE SEWING SRL va rugam sa ne contactati prin E-mail: sterpuadrian@gmail.com sau telefon la numarul: 0726566644.

In cazul in care sesizarea va fi justificata/intemeiata, plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre SC FEYA SERVICE SEWING SRL, iar in cazul in care sesizarea se dovedeste a fi nejustificata/neintemeiata, plata transportului pentru produsele aflate in garanție si trimise spre solutionare va fi suportata de catre client. Firma de curierat va fi comunicata clientului inainte de expediere. Solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect, daca reparatia este imposibila.

Garanția nu se aplica pentru schimbarea pieselor sau efectuarea reparatiilor datorita urmatoarelor: uzurii normale (ex: curele de distributie, ace, becuri, resorturi, suveici,  picioruse presoare, etc.); intretinerii necorespunzatoare; defectiunilor rezultate din nerespectarea Manualului de Instructiuni privind cerintele de intretinere si setarile generale pentru utilizarea normala a agregatului; utilizarii totale sau partiale a masinii de cusut de uz casnic in scopuri industriale, semiindustriale sau cu un alt scop comercial.