Limba
Romana English Russian
Salut, îți poți crea un cont nou
sau te poți autentifica.

Picioruse presoare

Display:
Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dispozitiv pentru pliuri (ruffler)
  220,00 lei 200,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  DISPOZITIV PENTRU PLIURI (ruffler) Un dispozitiv extrem de comod pentru realizarea pliseurilor cu desime si latime reglabile Este usor de folosit. Pliurile pot fi realizate la fiecare impunsatura de ac (indicativ 1), la 6 impunsaturi de ac (indicativ 6), la 12 impunsaturi (indicativ 12) sau fara pliuri (steluta). Latimea pliului se regleaza de la rotita portocalie: cu cat mai mult va fi rotit, cu atat mai lat va fi pliul       ..
 • Piciorus pentru atasat bentita/panglica
  100,00 lei


  Piciorus pentru atasat panglica sau bentita pe marginea materialului. Aceasta poate fi preindoita sau nu. Potrivit atat pentru masinile de cusut Minerva cat si pentru Toyota. ..
 • Piciorus pentru brodat / matlasat (quilting)
  100,00 lei


  Piciorus cu arc, ce se foloseste la broderia libera si la matlasare - pentru miscari manuale libere in fata/spate, stanga/dreapta a materialului, precum si pentru carpirea suprafetelor destramate. Potrivit atat pentru masinile de cusut Minerva cat si pentru Toyota. ..
 • Piciorus presor pentru cusatura ascunsa
  35,00 lei


  Piciorus presor pentru realizarea cusaturii ascunse la pantaloni, fuste, draperii si altele. Este reglabil pe latimea tivului. ..
 • Piciorus presor pentru incretire
  35,00 lei


  Piciorus presor pentru realizarea volanaselor. Desimea se regleaza cu ajutorul tensionarii firului superior. ..
 • Piciorus presor pentru surfilare
  20,00 lei


  Bazat pe 2 recenzii.
  Piciorus presor ajutator pentru surfilare cu masina de cusut (zigzag) - permite un control mai bun al coaserii pe margine si lasa firul mai slab pentru a nu aduna materialul. ..
 • Piciorus presor pentru tiv rulat ingust
  20,00 lei


  Piciorus ajutator pentru realizarea tivului indoit ingust pentru materiale subtiri. Va economisi timp si va va scuti de o munca migaloasa - trebuie doar sa rasuciti corect materialul pe spirala si sa-l ghidati usor spre stanga ; astfel va rezulta un tiv indoit de 3 mm egal si frumos pe toata lungimea prelucrata. ..
 • Piciorus presor transportor
  100,00 lei


  Piciorus presor cu transportor superior - contribuie la alimentarea corecta cu material atunci cand se cos mai multe straturi de material, groase, in special la matlasare. Atunci cand coasem 4 si mai multe straturi de material, sau avem un strat moale intermediar, presiunea piciorusului va fi diferita pt materialul superior fata de cel inferior, iar finalul va fi dezamagitor - vor exista diferente intre cele doua straturi de material, unul mergand mai repede, altul mai incet; iar in functie d..
 • Set 6 picioruse pentru masinile de surfilat MINERVA
  240,00 lei 200,00 lei


  Set 6 picioruse presoare pentru masinile de surfilat (A1A393000) Acest set se potriveste la urmatoarele modele: Minerva M640DS, Minerva M740DS, Minerva M2050, Minerva M2050PRO, Minerva M3000CL, Minerva M5000CL, Minerva M5000PRO, MerryLock 640DS, MarryLock 740DS, MerryLock 2020, MerryLock 3000, MerryLock 5000, MerryLock 007, MerryLock 007, MerryLock 009, Singer 14T968DC Setul include 6 picioruse presoare, cu instructiuni de utilizare : 1. Piciorus pentru cusut/atasat ma..